Zondag 13.08.2023 – Let the games begin

We zijn weer helemaal klaar voor het jaarlijkse hoogtepunt van onze club: het clubkampioenschap. De regen voor deze zomer is op. De inschrijvingen en alle bijhorende opmerkingen zijn vlot verwerkt. De eerste wedstrijden zijn gepland. Het redactieteam van deze Vers staat paraat. De tafel-medewerkers hebben hun vorming gekregen. En het IT-team zou tegen donderdag vrij gelaten moeten zijn uit de crisis-unit van het psychiatrisch centrum van het UZ Leuven. Als de intensieve cognitieve gedragstherapie hen tegen dan heeft afgeholpen van hun post-traumatische Microsoft Access-fobie, zouden ook de CK-software en -website deze editie moeten kunnen overleven.

Aan de regels hebben we niets gewijzigd. Je checkt zelf regelmatig wanneer jouw volgende match gepland is, komt vijftien minuten daarvoor naar de tafel, zegt luid en duidelijk jouw naam en betaalt het (zeer democratische) inschrijvingsgeld. Dan wacht je tot de tafel-medewerker jou zegt op welk terrein je jouw match mag beginnen. In enkel speel je tot je twee sets gewonnen hebt. In dubbel speel je een super-tie break (=tot 10) als het 1-1 gelijk staat in sets. Als het hard regent, gelden er bijzondere regels. Maar die gaan we dit jaar niet nodig hebben.

Onze koninginnenreeks Dubbel Suprise kent dit jaar zoveel succes dat we die in vier subreeksen hebben opgedeeld: Dubbel Suprise 1, Dubbel Surpise 2, Dubbel Suprise 3 en Dubbel Gemengd. In de overzichtjes vind je die onder de respectieve codes D1, D2, D3 en DG.

Vanaf vrijdagmorgen kan u weer een halve maand uw Vers nuttigen bij het ontbijt. Geniet van het clubkampioenschap.

Bart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *