Vers uit de raket 23/8

Goeiemorgen iedereen,

Goeiemorgen Tessa

Slurp maar eens lekker van je koffie en schuif een of andere koffiekoek naar binnen. Je baas kijkt toch niet mee en bedenk dat we weer een goed gevuld clubkampioenschap beleven vol sfeer, pensen en gerstenat! Nooit gedacht dat de personificatie van Bacchus Sven was.
Toch moeten we hierbij een kleine kanttekening maken. Wanneer we immers dit jaar de wedstrijdtabellen met een kritisch oog onder de loep nemen, dan valt direct op dat een aantal topnamen op dit gala van het Wezemaalse tennis ontbreken. Oudere toppers zoals Roel DB*, Gert V*, Charon W*, Charis W*, de pint aan 1.40euro en Voeli zijn topspinforehand waren al een tijdje verdwenen, maar nu lijkt ook de driekoppige draak van het Hellegat onthoofd. Xander VDL, Nicolas G en Thomas VB laten verstek gaan voor de Wezemaalse SuperBowl XXXI en zo lijkt de kans dat Jerre “blad-steen-schaar” De Wolf het dit jaar haalt in Heren Kompetitie, even groot als de kans dat Wally vandaag “ne witte” drinkt. Toch zien we een bijzonder sterk middenveld opstaan dat Jerre eventueel het vuur aan de schenen zou kunnen steken (een beetje modaliteit kan geen kwaad). Ex-voetballers die een prima conditie en dito balgevoel combineren om zo hun gebrek aan techniek te compenseren. Jeugdige “camping kitschers” die een prima techniek en dito balgevoel combineren om zo hun gebrek aan conditie te compenseren. De reus om de beurt aanvallen en hem zo lang mogelijk aan de toog houden is een te beproeven strategie.
Of zoals Luc De Vos het eerder al zong:
“De middenstand regeert tennisland, beter dan ooit tevoren. Mat Jerre samen af, dan gaat ge scoren”

Maar bon genoeg geleuter, over naar de orde van de dag…

Alhoewel…nog eentje: kunnen die tentflappen aub omhoog zodat we van op het terras iets kunnen meepikken van tennis en padel. Gracias!

De match om 12u tussen Michael Verwimp en Francois De Jaegere was droog. Kurkdroog. Hopelijk was Francois te voet, want hij kon alleszins met een fiets vertrekken… 6-0 6-0 was zijn deel. Trek het je niet aan Francois, de familie Verwimp is meedogenloos op het veld!

Gertje “Woody Harrelson” Elsen is een “natural born killer” die zijn tegenstander in de 1ste set nog wat spaarde, maar uiteindelijk met 6-3 6-0 won. Uiteraard was de man niet tevreden. Waarschijnlijk nog ver familie van Thomas VB…

Peter en Sofie aan de toernooitafel zagen het allemaal graag gebeuren: tijdens de eerste 10 matchen werd er door de verliezer nooit meer dan 7 spelletjes gewonnen. Op schema dus!

En lap… mijn woorden zijn nog niet koud of Jelle en Broes slepen een wedstrijd van 3u15 min. uit de brand. Een mens had compassie met het jonge talent dat het zo lang volgehouden had. 4 matchballen waren zijn deel, maar het bleek onvoldoende. Jelle mocht een uur later op Stade Leuven aantreden… respect man. En Broes… dit is de laatste keer dat Jelle van je wint, geloof me.

Ann Boffé doet alweer merkelijk beter dan haar ventje en won vlot met 6-0 6-2. Het lijkt wel of Ann in een pot vol overwinningsdrank gevallen is en dringend wat Romeinen moet verslinden. Voeli, breng Idefix maar mee, want bofférke is in vorm! Of moeten we meervoud Boffékes zeggen, want ook zus Ingrid won vlotjes!

En dan nog kort: op terrein 5 was het “nen helen Annekesnest” maar toch wonnen Jo en Wouter. Jan speelde op terrein 7 twee uur met een halve schoen, maar verloor. Kris Beyen kan verliezen met een glimlach, Laura-Ann is back en “het putteke” stinkt nog steeds.

Slaap zacht iedereen 😉

Kurt B.

* Roel is in volle voorbereiding van zijn dubbele Marathon des Sables, maar verzandt (poedoem tisj) steeds in ellelange discussies met zijn coach omtrent het te volgen champignondieet.

* Gert heeft zich volledig toegelegd op de Notenkraker van Tsjaikovski, maar sukkelt nog met zijn “pas de chat” in het 3de bedrijf. Het aankrijgen van zijn tutu dreigt nog een tweede hindernis te worden.

* Charon en Charis lijken wel van de aardbol verdwenen, maar een betrouwbare bron wist ons te zeggen dat ze Connor McGregor hebben uitgedaagd voor een MMA “battle of the sexes”. Arno DC heeft deze laatste aangeraden te beginnen met tennis.

Eerstdaags kan u via een poll stemmen op wie zijn/haar droom als eerste realiseert.

Eén antwoord op “Vers uit de raket 23/8”

  1. Een vos verliest zijn haren maar niet zijn streken.
    Knap gazetteke Kris.
    Bank vooruit en ne kus van de juffrouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *