22 augustus 2023

Maandag, eerste werkdag na het openingsweekend en al geconfronteerd met zware benen en zwaar hoofd. Mede dankzij mijn wederhelft die er zondag in slaagde om meer dan 3 uren op dat veld te vertoeven. Ons gepland menu, kroketjes met rosbief en champignonsaus werd dus verschoven naar hedenavond. Dan snel doucheke gepakt en in mijn stoute schoenen gesprongen alwaar nog een hoop zand is zat . Nieuwpoorts zand, al kan het ook Oostduinkerks geweest zijn aangezien het de laatste dag van de vakantie strakke Z-W wind was.

Soit , uiteindelijk toch hier geraakt . De match tussen Frank en Joeri was al volop bezig. Vanuit de verte zag ik aan beide kanten veel beweging, wat op zich al heuglijk was. Meestal is er in Frank zijn match maar aan 1 kant beweging.
Joeri had me op voorhand toevertrouwd dat hij dat varkentje wel eens zou wassen maar Rutger en ik kregen al snel de indruk dat het varkentje niet in bad wou.
Ik had hem nochtans enkele tips gegeven maar wat baten kaas en bril als de uil niet zienen wil. Trouwens nog nooit braakballen gevonden waar kaas in zit, uitgezonderd op de parking hier vrijdagavond. Daar zat wel Paëlla in.

Ken en Guy haalden het vlotjes van An en Jo, dankzij het beukwerk van Ken.
Ken hanteert het racket zoals weinigen het kunnen. Het wordt ook nergens aangeleerd maar het werkt precies wel. En er wordt over gesproken volgens moeder Christel, wat bij deze weer bewezen wordt. Daar houdt Ken wel van.

Wim en Deevid kregen er de eerste set flink van langs tegen Bram en Dominique maar gaandeweg slaagden ze er toch in om Bram in slaap te wiegen. Niet evident want Wim is nu niet direct iemand waarbij je zomaar de slaap zou vatten .
Bovendien sukkelt Dominique nog steeds met een aantal loszittende teennagels
aan de tweede of de derde teen. Dan gaat een mens eens wandelen net voor het kampioenschap. Die 100 km weet je wel ?
Wederhelft Kris is echter wel op dreef. Die verloor wel de eerste set met 1/6 van Tom D. maar zette dan een remonte in en haalde het met 6/0 7/6.
Al dat zweet voor niks Tom, camping kitsch zal nu wel uitgezweet zijn.

Lara/ Laura tegen Nathalie/Evelien begon aarzelend maar de dames wisten het niveau danig op te krikken. Flitsende rally’s en 4 meiden die bleven lachen, je komt het niet veel tegen. Hier zit potentieel in. L/L haalden het uiteindelijk met 7/6 6/7 10/6 (meeste spelletjes tot nog toe veronderstel ik ?)

Walter en Geert genoten van de speeltijd in de eerste set (6/1) Ik had genoeg gezien en besliste om Christel van Walter alleen achter te laten in haar rieten mand achter terrein 10. Voor mij was het een uitgemaakte zaak, maar niets was minder waar. De tweede set gaven ze nog prijs maar uiteindelijk toch winst voor Wally en Geert
Charlotte , onze eigenste Maria Sharapova, mocht aan de bak met Vanessa.
Ook zij wonnen de eerste set vlotjes met 6/1 maar daar kantelde de match wel in het voordeel van Gil en Liesbet. Maar het was toch fijn om naar te kijken, ondanks de niet aangebrachte red hot lipstick.
Ik verwacht dat wel op het dansfeest, maar dat is nog ver weg.

Voelie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *