Vers uit de raket vrijdag 20 augustus 2021

Dag negen, we zijn over de helft, de eerste slachtoffers zijn gevallen en hebben de bons gekregen. De organisatie blijft dagelijks succesvol puzzelen om ons tijdig te laten aantreden ondanks de domper van het kwakkelweer waar we dit jaar mee geconfronteerd worden. Maar vandaag waren de weergoden ons goedgezind!

Er wordt op vele terreinen gevochten tot het bittere einde. Ook al kost dit bloed zweet en tranen. Fairplay is alom tegenwoordig op onze club, zoals steeds.

Vrouwen staan hun mannetje in de surprise reeks, de mannen moeten dikwijls het onderspit delven in deze hevige strijd. Veteranen die in de herenreeks ingeschreven zijn worden uitgeput afgevoerd na het stevige tenniswerk van jong opstaand talent.

Vandaag stonden er weer heel wat confrontaties op de agenda. Weer een dag vol hoogstaand tennis, waar je ook keek werd er voor het nodige vertier en plezier gezorgd voor de trouwe fans.

Linde D. nam de maat in de eerste enkel van de dag. Johan M. ging in de eerste set als een wals over zijn tegenstander maar die vocht hard terug en na een voorsprong van 5-1 voor Geert V. in set 2 kroop J.M. langzaam maar zeker terug.

Een aantal titanen van dienst vochten een machtsstrijd uit op terrein 6, de ‘jonge oudjes’ met hun alsmaar hogere ballen hadden meer last van hun opgelopen blessureleed dan van hun tegenstander, uiteindelijk ging de winst naar Bert M. en Piet N. ondanks stevig verzet van Gert M. en Wim D.

De eerste match op de center court werd gespeeld door Kris N. en Cat B. die een fijne match speelden in de zon tegen een stevig van weerwerk dienende Bart S. en Ann B.

Ondertussen kwamen de supporters in grotere getale aan, was het op de geur van de pensen vanavond, de zin in spijs en drank of de eerste tekenen van de hernieuwde vrijheid die voor de deur staan. WTC bruiste weer van het leven vanavond.

Hans N. en Amber W. waren net een maat te groot voor Arne V. en François DJ.

Op de zeven ging een stoïcijns kalme PJ over een alles proberende Bart L., na de match leek het of die laatste rechtstreeks uit een sauna kwam omdat die alles gegeven had.

De volle maan zette ondertussen aan boven onze eeuwige jachtvelden en zette de spelers nog meer in de spotlight (of waren het de schijnwerpers op de padelvelden?). Het was een avond van oohs en aahs, de aanwezige supporters kregen (hopelijk) waar voor hun geld.

Wat opvalt is dat de analyses en de nabesprekingen van de matchen soms meer tijd in beslag nemen dan de eigenlijke treffens. Fouten en winners worden herbesproken, tactische positiewissels en zwakke of sterke plekken van mede- of tegenstanders worden uitgespit, een volledige SWOT en profiel analyse kan je verkrijgen per tafel na elke match lijkt het wel.

Veel succes nog aan iedereen!

Dieter V.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *