Vers uit de raket 20 augustus 2022


Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie kan een pandemie ontstaan wanneer aan de volgende drie eisen is voldaan. (het opkomen van een ziekte die nieuw is voor de populatie; de ziekte infecteert mensen en veroorzaakt zware klachten;de ziekte verspreidt zich gemakkelijk onder de bevolking)

De WTC pandemie tiert momenteel in het Hageland. Het veroorzaakt zware klachten ( al dan niet voor , tijdens of na de tennis) en de WTC ziekte verspreidt zich gemakkelijk want we zitten al aan 1299 leden . ( wie nummer 1300 kan aanbrengen krijgt een gratis les aan de Voelie academy. Al is het niet meer duidelijk of deze nog bestaat)

Vandaag 25 matchen op de planning waarvan 14 enkel matchen.
De eerste match was een dubbel dames waarin Marleen mocht aantreden als waardige vervanger van Inge die in de finale van het CK padel onderuit gehaald werd door een spierscheur. Noor liet een hele horde fans aantreden maar toch werd Caroline de meester samen met haar partner Stefanie.

DV: Walter/ Rudy tegen Tom/ Eddy: volgens Walter heeft Rudy voor 1,5 gespeeld en de match gewonnen. Ik zag alvast wat listige tennis met tactische ballen .

HR: Bart- Kris: Kris was wat jaloers op de pingpongslagen van Bart en heeft deze tijdens de match ook wat uitgeprobeerd. Zijn tenniservaring haalde het echter van Bart zijn pingpongtalent.

DP: Liesbet/ An: beide dames hadden de halfschaduw court uitgekozen om afwisselende tennis te spelen. Een leuke match volgens Liesbet maar An won desondanks.

DD1: Petra/ Hannelore – Sofie/ Leen: op de centercourt waren er mooie rally’s te bezichtigen met ‘gesnoven lijnenspel’ . Petra en Hannelore wonnen de eerste set met 6-2. Vervolgens volgde er een tactische kantwissel bij de tegenpartij wat resulteerde in een nipte overwinning.

VK: Frank/ Stijn: bij aanvang van de match gaf Frank te kennen dat hij klacht ging indienen omdat hij telkens met een linksepoot opgezadeld werd. In de middeleeuwen werden linkshandigen misschien vaak met de duivel geassocieerd maar de enige sinistere kracht die hier meespeelde was de altijddurende kwiekheid van Frank.

VK: Sébastien/ Jo: onder de blakende zon traden beide heren in een volledige zwarte tenue aan zodat de toeschouwers hun zweet niet zouden opmerken. De T-shirt van Séba kleefde al snel vlak tegen zijn lijf doordat Herr Vaeremans hem alle hoekjes van het veld liet zien.

D2: Burt/ Eddy- Frederik/ Paulo: 2 lefties , splinternieuwe witte schoenen, breakdancemoves aan het net ( Ja Burt, het is een mooi ritueel) , gevloek, discussie over de tos, een door de lucht zoevende racket . Het duo Frederik en Paulo trok uiteindelijk aan het langste eind.

DV: Joeri/ Ward- Kurt/ Franky: van een ballenfixatie gesproken… 4 mannen en geen ballen… platte ballen, te oude ballen, natte ballen,verdwenen ballen, gepikte ballen dan uiteindelijk nieuwe ballen wat resulteerde in een aantal mooie ballen. De rode short van Joeri tussen al het klassieke blauw werkte als een doorn in het oog ipv als een lap op een stier.

DG: Kris/ Katleen- Frank/ Sandy: de duvel zat de avond voordien in de man en de tennis was in de kan. Kris en Katleen haalden de match vlotjes binnen. Sven, sla maar wat vaten duvel in! Het duvelvaccin wordt weldra verplicht.

DP: Petra- Sophia: Petra floreerde in haar allereerste match ooit. Mooie strakke slagen en ze kon zelfs een driesetter in de wacht slepen maar ging dan nipt ten onder.

DP: Sofie- Ann; hier werden prijzen in de wacht gesleept. Na een 1-1 stand speelden deze dames ,op advies van onze voorzitter ,een super tie-break om vervolgens te horen dat ze eigenlijk een derde set dienden te spelen. De 3de set resulteerde vervolgens in een tie-break. 3 uur bloed, tenniszweet en tranen. De dames waren elkaar duidelijk waard.

VR: Bart- Manuel: de uitslag vertelt me dat Bart deze match vlotjes gewonnen heeft, maar ik heb beide heren niet kunnen spotten op de court.

DR: Sarah- Eline: de croptrui was vandaag ingeruild voor een zonnige witte outfit maar het mocht niet baten. Sarah zette 2x een droge 6-0 op het scorebord.

D2: Pieter/ Sandra- Peter/ Patrick: de zaak leek me na de 1ste set geklonken te zijn totdat beide heren hun tactiek wijzigden en zelfs de lengte van Pieter niet meer baatte.

DG: Johan/ Sofie- Karsten/ Sofie: de match met de hoogste funfactor van vandaag. Karsten die zich in een zatte bui had ingeschreven voor het CK samen met Sofie G die tijdens haar eerste match in tennisland een prachtige ace sloeg. Toen de scouts warempel kwam opdagen, floreerde Karsten en als een ware publieksspeler zette hij samen met zijn partner het offensief in. De tweede set zat in hun zak, maar de druk van de STB was nog wat te groot.

DDV: Petra/ Anita- Goedele/ Caroline : was het zenuwachtigheid van Anita of waren haar batterijtjes teveel opgeladen? De show must go on… Petra en Anita gingen er stevig vandoor.

VK: Tim- David: een onverwacht foutenfestival op deze court. Teveel dubbele fouten en de match werd met een 6-4, 6-3 in het voordeel van Tim beklonken.

DV: Bert/ Frederik- Harry/ Maarten: bij de opwarming ging Harry door zijn knie. Uit sympathie vloog Bert in het Wezemaalse WTC decor en joeg de club bijna op kosten. De collectebus die in het clubhuis geplaatst zal worden om WTC klachten te behandelen kan u weldra rijkelijk spijzen (of om Sofie Elsen aan een nieuw tennisbloesje te helpen dat ze van hare Ief niet krijgt )

DK: Nikki- Chloë: Chloë nam een vlotte start met een 4-1 voorsprong. Nikki zette de tegenaanval in, verloor nog de 1ste set maar ging met de matchwinst lopen.

HK: Ken-Tom: Tom was volledig van de wijs en kreeg een droge 6-0 op zijn bord waarop hij stevig weerwerk bood en het alsnog 6-4 werd in de tweede set.

Moest je tijdens deze pandemie symptomen van hoofdpijn, een droge mond , een slap gevoel, misselijkheid en braken vertonen dan stuur je een mailtje naar Rob en Rudi met 101 excuses om je match te verplaatsen, je ontkatert ofwel koop je een zwangerschapstest. In het laatste geval is een positieve test goed nieuws !

Hou jullie kloek!

Hilde W

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *