De versche raket

Geen Himars of Zircon, geen pallet met gaatjes maar een fijnbesnaarde kakelverse vegan vers uit de raket.

Rule number one: denigrerende taalgebruik heeft in deze woke tijden geen plaats in de VUDR (vers uit de raket), een duidelijke boodschap van Bart L., CCO (chief communication officer) in de januari 2022 master class “hoe schrijf ik een Vers uit de raket”.

Toch wel heel wat gefronste wenkbrauwen en een regen van terechte klachten bij de wedstrijdtafel over de VUDR van gisteren. Hoe is het dan zo ver kunnen komen?

De pro-Russische hackersgroep Killnet was er klaarblijkelijk in geslaagd om de VUDR firewalls te omzeilen en heeft delen van de tekst van de eerste VUDR gewijzigd in een poging om verdeeldheid te zaaien en de leden van tennisclub Wezemaal tegen elkaar op te zetten. Alvast onze excuses voor de “dames met uitgebreide ervaring” die zich inschreven voor de nieuwe clubkampioenschap reeksen waarvan sprake in vorige VUDR.

Niets is inderdaad nog zeker in de huidige tijd: inflatie, kelderende beurskoersen , wespenplagen, aanhoudende droogte en overstromingen, energieprijzen die de pan uitswingen, een lege pensioenkas, Chinezen en Russen op oorlogspad, een nucleaire ramp in Zaporizja, personeelstekort, de aziatische hoornaar, apenpokken, het Langya-virus en een nieuwe corona variant. We kunnen nog uren doorgaan met deprimerend nieuws maar gelukkig is er het Tennis Wezemaal clubkampioenschap editie 2022 waar iedereen het beste van zichzelf kan “serveren” en kan shinen als de staart van de perseïden op of naast het terrein.

Svekke heeft alvast de nodige vaten ingeslagen, de terreinen liggen opperbest en het jaarlijkse tennisfeest kan weer beginnen!

Leuk sfeertje dan ook op tennis Wezemaal overigens want op een eerste dag van het clubkampioenschap zijn er geen echte verliezers en blijft iedereen hoopvol lachen.

Zij die niet gewonnen hebben koesteren immers nog steeds de hoop om alsnog de eindtabel te bereiken via de verliezersronde. Sommigen hadden het naar eigen zeggen zelfs zo gepland of het was door hun zwakke partner dat ze niet konden winnen en dus wordt het een makkie om die nu ex-partner vlotjes te verslaan in de eerste verliezersronde en door te stomen naar de eindtabel.

Even ging het licht voor iedereen uit en werd er noodgedwongen een pauze ingelast die mogelijk voor sommigen het wedstrijdverloop heeft gewijzigd. Hermes DB en Rutger V. waren nagenoeg piepedood maar na de donkerpauze draafden ze weer hoentjesfris over het terrein en konden ze de wedstrijd alsnog naar hun hand zetten.

Heel wat strenge uitslagen bij de superveteranen waar Bert M., Frank V. (dubbele bagel) en Mark V. zwaar uithaalden. Nicolas G. presenteerde Tom D. ook een dubbel bagel maar vele wedstrijden waren spannend tot het bittere (of zoete) eind. In drie wedstrijden (Tim H. vs. Johan DR; Petra VN&Susan V. vs Bie C.&Sabien G.; Ruben V.&An W. vs Jarich W.&Stijn G.; Christophe A. &Sarah R. vs Tom VDW&Hannelore VL) moest de altijd verschrikkelijke supertiebreak beslissen over winst of verlies .

Una K. moest jammer genoeg al snel de strijd staken tegen Sarah M.

Daarmee is de kop er af en we kijken al uit naar de volgende wedstrijden waar we jullie als spelers of supporters kunnen ontmoeten! Be there or be nen onoezeleir!

Best met de fiets, te voet of met openbaar vervoer komen. Wil je toch met de wagen komen, parkeer dan onder het station in Leuven en neem de trein naar Wezemaal, daar wacht de gratis shuttle om je snel op je eindbestemming te brengen.

Guy B.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *