Vers uit de raket maandag 16/08/2021

Waar we niet op zaten te wachten, hebben we dan toch gekregen. Enkele flinke regenbuien en heel de planning naar de vaantjes en veel kopkekrab bij de wedstijdleiding.
Maar na een lokale terreinschouwing bleek het al bij al nog mee te vallen. Terrein 6 en 7 waren snel bespeelbaar na een aftrekbeurt van Rudy.

De eerste opmerking die ik bij aankomst te horen kreeg: waarom is er geen reeks gemaakt voor dames van een bepaalde leeftijdscategorie. De dame in kwestie leek mij rond de 40 jaar jong te zijn, maar welke reeks is het meest evident in dit geval ? Weinig dames staan te popelen om hun leeftijd zomaar te grabbel te gooien dus een reeks 30-50 jaar lijkt mij ideaal.

Bij mijn aankomst aanschouwde ik de match tussen Harry+ François / Kurt + Petra.
Je zou denken dat je Harry wel even op zijn paard zou krijgen door wat korte ballekes te slaan, maar daar hadden ze de tijd niet voor. Geen paard is Harry vreemd. Zijn onderstel vertoont wel wat slijtage maar de romp en het hoofd zitten nog goed.
Ook Hollands glorie Susan was weer van de partij. Haar sex-appeal stijgt met de jaren. De rok tot op de enkels werd dan ook vervangen door eentje tot onder de knie. Hoe dat gaat evolueren zal de toekomst uitwijzen, maar ik hou mijn hart vast. Dat zal wel volstaan.
Op het terrein ernaast was er een dubbel aan de gang waar Bie haar beste beentje voor zette. Verwarring alom echter, aangezien men op het ene terrein een JIJ, en op het andere een GIJ schalde.
Piet nam de maat van Bart ondanks enkele “kutballen” aan Piet’s kant.
Dan een stevige dubbel tussen Arno + Bram DBM en Ken + Bram V.
Ken had voor de gelegenheid een exemplaar aangeschaft van de nieuwe pyjamacollectie van Nike. La mama had er zo haar bedenkingen bij maar zweeg in alle talen.
Zo deed ook Marleen, die wijselijk zei : ik zeg niks ! Een eerste leugen van de avond.
An + Hannelore verrasten vriend en vijand en klopten Frank en Danny.
2 mannen die een slapeloze nacht tegemoet gaan , 2 dames die gaan slapen als een roos.
Jef en Valerie wonnen dan weer van Kris en Ann, wiens voorhamer vandaag niet zijn werk deed. Jef toverde van die kattensprongen uit zijn kuiten, die je niet meer verwacht van een man met die leeftijd (-80 om zeker te zijn)
de Jerre had weinig medelijden met maatje Rutger, maar daar zijn vrienden voor.
Mama Klaar was wat ontgoocheld over de snelle afloop, maar toch heel blij om mij nog ’s te zien. Dat was wederzijds. William was een beetje blij.
Kris en Adriano wonnen in STB van Michael en Piet, ondanks de flitsende bewegingen en spurtjes van laatstgenoemde. Sinds hij op de kleinkindjes past is hij terug een “jonkie”.
Adriano liet na de match weten dat hij werd geselecteerd voor een figurantenrol in een of andere filmopname, maar wist niet welke ? 450 euro + warme maaltijd : waarschijnlijk een nieuwe serie. “Met 5 in bed” of “komen slapen”
Dominque en Sandra waren een maatje te sterk voor Esther en Petra ondanks de mooie rally’s. Af en toe hoorden we een kreet zoals van een oeros en Esther werd enkele malen tegen de achterwand gedrongen, maar was toch zo vriendelijk om “koekoek” te roepen, wanneer zij in de buurt kwam van mijn uil. Maak u geen zorgen, we gingen ieder naar ons eigen nest.
Wim(meke) en Franky namen de maat van Kurt en Rudy (de Sheriff) maar makkelijk ging dat niet. Wim werd toch wat nerveus de tweede set met een “komaan jannet” tot gevolg.
Dit was op zichzelf bedoeld maar Franky keek toch even raar op.
Amber die won met Mieke , tegen Britt en Hilde, had voor de gelegenheid ook een nachtelijk gewaad aangetrokken, wat haar heel goed stond trouwens. Fris wit, het is eens wat anders dan sommige kleurencombinaties die te aanschouwen vielen.

Graag wens ik jullie er ook nog op te attenderen dat ons dubbeltornoooi binnen enkele weken van start gaat. Het moment om toch s te zien of er geen valse konijnen tussen zitten die je kan vragen om mee samen te spelen.
Ikzelf werd al gevraagd door Ief, maar hij zal wel weten dat ik helemaal niet “vals” ben .
Kris en Ief , leuk om u zo aan te mogen melden aan de wedstrijdtafel 🙂
Sofie van Ief was tevens ook wat misnoegd omwille van het verslag van gisteren, want blijkbaar werd er over haar wel wat waarheid verdraaid, maar ik denk dat ze het beter zelf efkes uitlegt.

Slaapwel
Voelie





Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *