Vers uit de Raket: 2024

We zijn er weer helemaal klaar voor.

De inschrijvingen liepen vlot, De loting verliep vrij vlot. Die hebben we een paar keer opnieuw moeten doen. Voor we door hadden dat er nog 1 regel code moest toegevoegd worden in de loting-module van de onvolprezen tafel-software (“if player_1 == ‘Bart Lemmens’ then player_2 = ‘Geert Verbiest'”). Daarna verliep de loting perfect.

Voor wie heeft moeten foefelen bij de inschrijving: het is nu het moment om de tafel te laten weten wanneer je bijkomend onbeschikbaar bent (tafel@ckwezemaal.be). Laat de tafel ook zeker iets weten als dat huwelijk of de begrafenis van de bomma toch niet doorgaat en je dus wel kan spelen.

De website kreeg een nieuw kleedje, en een nieuwe heup en knie, Het zou nog wat vlotter moeten gaan nu.

We kunnen nu al de Vers uit de Raket warm aanbevelen. Elke ochtend noemenswaardig en minder noemenswaardig nieuws over het clubkampioenschap, of over een ander onderwerp in de marge daarvan. We strikten nieuw toptalent voor het redactieteam. Als het renumeratiecomité niet te moeilijk doet, mag u dus enkele frisse insteken verwachten.

Zoals elk jaar serveren we lekker eten tijdens het clubkampioenschap. Check de website (rubriek “eten” onder “extra”), want inschrijven is soms noodzakelijk.

En tot slot de goede tafelmanieren:

  1. Je komt vijftien minuten voor jouw match naar de club.
  2. Je meldt je beleefd aan bij de tafel.
  3. Je betaalt spontaan het (zeer democratische) inschrijvingsgeld.
  4. Je volgt gedwee de instructies van de tafelmedewerker, ook als die zegt dat je jouw match op de 12 mag spelen.
  5. Na de wedstrijd ga je eerst naar de tafel: om de uitslag mee te delen, om kennis te nemen van het feit dat jouw volgende wedstrijd nog gepland moet worden en om te vragen wat de tafelmedewerker wilt drinken.

Let the games begin!

Ah ja, we moesten nog uitleggen hoe je kan reageren op de artikels in de Vers uit de Raket: op de titel klikken en dan onderaan iets schrijven. Die reacties moeten wij modereren. En dat durven we al eens te vergeten.

Bart en Elke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *