Dinsdag 27 augustus; vrede op het racketfront?

Ondertussen zijn we al aanbeland aan dag 13 van het clubkampioenschap. Voor velen is het deze dagen money time.. Bij verlies gaan we er genadeloos uit, bij winst wordt de kans steeds groter dat we in de halve en dus minimum ook al de kleine finale terechtkomen!  Nieuwe vriendschappen zijn ondertussen ontstaan, oude vriendschappen gebroken, nieuwe tornooipartners gevonden (want voor wie het nog niet weet na het CK gaat de tennis-en padelmanie voort ovv een heus wezemaals tennis- en padeltornooi.. check dus snel tennisvlaanderen of nog inschrijvingen mogelijk zijn!)  

Aanvankelijk dacht ik even uit te wijden over de verschillen tussen tennis en padel, maar blijkaar zijn de verzen tegenwoordig te lang en komt daardoor iedereen te laat op hun werk waardoor ons gevraagd is om het toch iets beknopter te houden… maar als je nog zou twijfelen welk tornooi binnenkort te spelen? Tennis met zijn elegantie en traditie, of padel met zijn speelse chaos en muren vol verrassingen? De waarheid is, het is een beetje als kiezen tussen pizza en pannenkoeken – beide zijn geweldig op hun eigen manier, en het hangt allemaal af van waar je zin in hebt. Tennis voor de momenten dat je serieus wilt knallen, en padel voor de momenten dat je gewoon zin hebt in een goed gesprek met een bal en een muur.  Dus, waarom kiezen? Pak een racket – welk racket dan ook – en ga het terrein op. Als je maar plezier hebt en alles beter dan thuis alleen TV kijken! 

Wat ik toch ook nog even belangrijk vind om mee te geven is volgende link.. Als er thuis ondertussen echt problemen ontstaan kan je altijd eens berekenen hoeveel kamelen/schapen je partner waard is: 

Hoeveel kamelen ben ik waard? Bereken het snel (kiwify.nl) 

Schaferechner – Das Original 

Zo hebben wij ontdekt dat David 50 kamelen waard is, ik slechts 49 schapen.. Het is dus duidelijk wie er ooit verhandeld zal worden moest het probleem van een scheiding zich aanbieden om de erfenis van onze kinderen zo hoog mogelijk te houden. 

Ale vooruit, er werd dus ook nog getennist en gepadeld vandaag.. Heeeel veel zelfs, want waar de padelkooien omgetoverd waren tot gigantische hete flipperkasten zag ik veel lichamen gemarineerd in zweet  het beste van zichzelf geven!  Toprally’s bij de dubbel dames, waar bij dames 2 de duo’s Nele en Veronique en Hilde en Liesbeth mogen doorgaan naar de eindronde; bij dames 3 waar ze nog tot over middernacht het laatste plekje aan het trachten te veroveren waren ( de aquariums waren ondertussen al helemaal bedampt) gingen uiteindelijk de duo’s Ellen en Sofie en Charlotte en Tessa met de eindronde aan de haal!

Op de tennisterreinen daarentegen zag ik taferelen waar gerecycleerde pubers zich helemaal smeten  om de overwinning toch maar binnen te kunnen halen; Sammy had een heel plan uitgedokterd om Frank te kunnen verslaan , echter Frank, die in de bloei van zijn slijtage zit, moest uiteindelijk toch na eerste setverlies opgeven.. ook zijn heup is dringend aan vervanging toe!

Dominique deed danig haar best om het Tom moeilijk te maken maar het testosteron haalde het uiteindelijk toch van het oestrogeen!

Wat er nadien allemaal gebeurde heb ik nadien pas vernomen.. ik werd zelf van 19u tot middernacht geplaceerd op terrein 13.. het terrein waar je je muggenspray niet mag vergeten.. had Noach indertijd 2 muggen doodgemept, de zomers zouden aangenamer zijn!

Ruben en Rutger gingen beiden lopen met de prijs van de mooiste tennis van de avond, Ruben ging echter met de overwinning aan de haal.

Bij de dubbel dames plaatsten Iris en Veronique zich voor de halve finale, net zoals Sophia en Lieve die Sofie en Nele naar huis stuurden. Sofie liet het niet aan haar hart komen, die was zich nadien al dansend aan het voorbereiden op het grote feest van zaterdag!

In de dubbel gemend waren het Vanessa en Christophe die Inge en Kristof naar huis stuurden! Al was er bij het publiek eventjes verwarring omdat de bordjes verkeerd stonden..

De dubbel veteranen mochten het naast ons op terrein 12 uitvechten, ook daar werd hard gestreden, gelopen , gezweet en geroepen maar de 2 Wimmen die wilden net iets harder winnen..

Toen ik aan het clubhuis rond middernacht terugkeerde (nadat Charlotte en Sandy met perfect foutloze tennis mezelf en Carla na 2uur en jawel nog maar eens een ST naar huis gespeeld hadden ) zag ik nog een depressieve Edwin zitten, de man met de aanstekelijke lach rook de overwinning al van heel dichtbij toen zijn partner echter moest stoppen owv blessure.. exit Edwin en Stijn, Robby en Johan gingen met de buit lopen! De ene zijn nood.. Een woordje van troost voor Edwin: hou vol, hou moed, je doet het echt heel goed! Het is nu even zwaar, maar dit gaat voorbij, op naar volgend jaar!!

Zo.. de vers zit erop , echt tijd om te gaan slapen nu .. sluit je ogen denk aan een getal tussen 20 en 50, vermenigvuldig deze met 2, tel er 5 bij op.. donker he! Slaapwel!

Geniet van de prachtige woensdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *