Excuses, duizendmaal excuses!

Vandaag bereikt de vers jullie veel te laat, waarvoor mijn excuses, duizendmaal excuses!

Dus hier gaan we:

Excuus nr. 1: op het moment dat de mail met de planning in mijn mailbox terecht kwam beschikte ik niet over internet. U zal zeggen: “bestaan er dan nog plaatsen zonder internet?” Ja hoor, Wallonië. “Maar Kurt, hebben we dan nog niet genoeg geïnvesteerd in deze regio?” Daar gaan we niet over uitweiden, want voor je het weet beland je dan weer in een politieke discussie met Jo Vaeremans in bed om 4u ’s nachts. Gelukkig houden we bij ons op de club sport en politiek strikt gescheiden.

Excuus nr. 2: de batterij van onze auto had het begeven, waardoor we pas zeer laat in Wezemaal waren. Het is toch ook altijd iets met die Skoda’s. Nu eens de batterij leeg, dan weer eens bestickerd door K.V. met groene hartjes of een Sammy Moore hoofd en laatst een ringvinger erop getekend die dit CK weleens in een heel andere plooi had kunnen leggen.

Excuus nr 3: …

Nee, nee, oprecht mijn excuses aan de voorzitter van “Vers uit de raket”, Bart, die continuïteit zeer hoog in het vaandel draagt (al kan dat van de score van diens politieke partij niet gezegd worden) en aan alle mannen die hun zondagochtend converserend met hun vrouw hebben moeten doorbrengen. Volgens mijn vrouw is dit laatste excuus echter totaal overbodig aangezien deze mannen perfect de zondagskrant hadden kunnen nemen bij de bakker op het moment dat ze koffiekoeken gingen kopen voor hun eega. Ik denk dat ze me iets wil duidelijk maken. Ik “neem het mee” 😉

Maar nu over naar de orde van gisteren en die kan kort zijn want de laatste match werd al om half 7 gespeeld;

Al vroeg moest ATP G.O.A.T. Tinne Sauvillers het nipt afleggen tegen Ruben Vaeremans. 18 gouden plakken zijn dan toch geen garantie op winst.

Papa, Jo Vaeremans, blikte Kris Beyen in, had duidelijk fysiek een topdag en besloot dan maar om nog twee padelmatchen te spelen. “Alles is beter dan met zijn schoonfamilie te moeten gaan kamperen”.

Sammy won de clash met Tom Vanden Eynde. Ik kijk nu al uit naar de kamp met David Verwimp! Hopelijk vergaat het Sammy beter dan Goliath.

Sofie Elsen kwam tennisgewijs tekort, maar is een winnares in het leven. Je kon haar lach weer van mijlenver horen. Op een dag dat er weinig volk is op de club zorgt zij toch nog voor enige opwinding. Een dag zonder Sofie haar lach, is een dag niet geleefd! Men wil wel niet weten wat een kruising tussen Sofie en Topske voor lach zou teweegbrengen.

Nog twee faits divers:

  1. Vervroegd terugkomen van Dardennen getuigt van respect voor het CK, maar (vervroegd) terugkomen van je trouw in Italië is next level! Molto bene Michaël! Jammer dat je woensdag naar de herkansing moet 😉
  2. Sven had gisteren schitterende nieuwe hulp achter de toog. Wouter Appeltans besloot dan maar rijkelijk te tippen met 975euro i.p.v. 9.75euro. Geen geld om verstopte WC’s te repareren is dus geen excuus meer.

Geniet nog van het tennis iedereen en neem morgen op het werk gerust een koffiepauze meer om de schitterende vers van Bert te lezen!

K.B.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *