Vers u.d. Raket 29/08

Wat een avond weer, wat een knallers zijn al die deelnemers en na de match alleen maar tevreden gezichten, zowel bij de winners als de losers. Strategisch worden de komende tegenstanders bewerkt tijdens de nabesprekingen met de nodige rosékes en gerstebrouwsels van het Hellegat met de bedoeling ze daags nadien een klets om de oren te kunnen geven.

De slachtoffers vallen nu als vliegen, de feniksen herrijzen uit hun as. Of is het poeier, want om dit tempo vol te kunnen houden zijn er precies al menig zijlijnen van de gravelcourt weggesn..ven.

En dat het dan even wit voor de ogen trekt, dat hebben de partners SE en SV geweten. (On)wetend onderling hun rackets op de bank verwisselen en dat pas na enkele (verspeelde) games opmerken… Bizarre toestanden maar het heeft niet mogen baten.

FVD stond vanochtend weer paraat om MVdH alle kanten van de rectangle te tonen. Het was dan ook maar een oefenmatch voor FVD voor de nationale IC meeting die dit weekend eveneens op de agenda staat.

Na een match van 3u25′, of was het 2u25′, moest MCC de duimen leggen voor KN. MCC dartelde na afloop over het veld of het niets geweest was, terwijl een uitgeputte KN geniepig aan een toeschouwer moest vragen om het veld te vegen. Wat een thriller weer, de cijfers liegen er niet om 7/5-7/6.

Tussendoor werd er een autobandje op de parking vervangen… en een nieuwe vriendschapsband gesmeden.

Toch even herinneren beste deelnemers, dat het toch wel belangrijk is om elke voormiddag die speelkalender te blijven controleren tot het einde van het tornooi, om niet geconfronteerd te worden met een uitgestelde of een vervroegde match, want anders sta je daar, een dag te vroeg, te laat of helemaal niet…

Maar dat geeft dan ook weer mogelijkheden en spelmomenten voor lucky bastards (geen losers) om weer aan te treden. Wat een match was dat tss DG en MY, waar PVDR en TB mochten toekijken hoe de dames het spel bepaalden en de teerlingen wierpen. 10-7 in supertiebreak maar dat had evengoed 7-10 kunnen worden.

Ik zag een JL en een MV die het beste van zichzelf gaven op de 10. Gevolgd door JV die tegen DB (niet De Bom, maar wel een bom van een slag) de overhand nam. En een TV die een weekje vakantie tssdoor nam (nvdr), om fris als een hoentje dan de match te komen winnen tegen SH en daarbovenop een ff tegen BL in zijn voordeel kreeg, dat heet dan m..tchf..xi..g in het sportjargon.

Maar toen moesten de kanonnen nog verschijnen en dat waren er vandaag een hele resem, met de trein aangevoerd kwamen ze met de pet naar voor of achter op het hoofd gepositioneerd aandraven in de arena.

PN liet DVdL en WV kennismaken met zijn zwiepballen, terwijl JVK ondertussen hard van leer trok met zijn knaller van een service.

LDW nam de bovenhand in de match tegen NG en vader WDW deed het net ervoor, al dan niet met wat meer moeite, tegen SB.

Maar de topmatch van de avond was toch die van SDC en KL’E tegen de frivole AW (met kreetjes en een mooi geplaatste ace op het juiste moment) en XVdL. Wat een matchpunt Xander! De kers op de taart van de avond!

Als eerbetoon voor de hierboven niet genoemde titanen : BC, LG, WA, DVW, BM,KB, CB, KH, HW, ADL, SN, WM, FB, BV, FVB, BL, SV, LC, PV, CDM, SR, AW, LD, EP, MK, EL, MB, RV, JV, CB, WM, DDG, TVE, CA, AT en SH ; geef er nog een lap op en geef vooral niet op !

Bedankt voor het vertier vanavond!

Ciao e alla prossima! Dieter V.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *