Vers uit de raket 25 augustus 2020

Gisteren kregen we de eerste vers van Elke geserveerd. Ondanks het vele groen dat er rond lag was het smaakvol artikel. Het privéleven van Bart en haarzelf wekte toch wel wat interesse. Mij waren die verstommende momenten tijdens haar passage alleszins nog niet opgevallen, dus toch effen Bart gecontacteerd en geen paniek Elke, hij komt nog genoeg aan trekken toe.
Wat betreft je opvoedingsadvies, ik heb hier ook al volwassenen gezien die in aanmerking komen voor een gratis beurt , al noemen we dit misschien toch maar beter een sessie.

Eergisteren een leuke quote gehoord van Wim DW die Ief droog naar huis speelde… Tja als ik goed gespeeld zou hebben had den Ief toch nog wat spellekes minder gewonnen 🙂
Ik weet niet of het voor het lachen was want hij had zijn mondmasker aan. Ief trouwens ook dus ik weet ook niet of die zijn tanden bloot lachte of ze stuk beet van razernij ?

De matchen van vandaag dan maar…
Wim veegde Wouter in “no time” van het veld . Het kwam niet los zei Wouter maar volgens Wim kwam het doordat hij zo ’n imposante verschijning is met torenhoog sexappeal . De waarheid ligt zelfs niet in het midden.
Geert Verbiest begon het tornooi goed met telkens een overwinning in 3 sets maar nu begint de motor wel te sputteren. Kansloos ten onder tegen Jens.
Linde DW nam het op tegen de iets forser gebouwde Amber. Beiden hadden wat last van pijntjes maar Linde haalde het in 3 sets. Dikke pluim voor het jonge veulen.
Matteo haalde het met 7/6 7/6 van Ruben, maar toch wel een sterke uitslag voor Ruben vond ik.
Nele , van den Beyne blijft ook doorrazen en klopte Goedele. Laatstgenoemde kon de nederlaag blijkbaar moeilijk verwerken en vertrok, naar verluidt, met een lang bakkes huiswaarts. In dit geval vervalt dus het recht op een verliezersbonneke. Met de regels van “fair play” wordt er in Wezemaal niet gelachen.
Mieke won voor mijn part, verrassend in 2 sets van Sarah M.
Hermes, beter gekend als Herminator, begon als een wervelwind tegen Frank Vandaele, who else ? 5/1 voor en dan begon de motor al wat te sputteren. Die set haalde hij nog binnen met 6/3 maar dan kwam “Francis” gravel in het eten gooien. De wind wakkerde aan waardoor Hermie voorstelde om in de hal verder te spelen. Frank is natuurlijk ook niet van gisteren dus die sloeg het aanbod wijselijk af. Hij gaf enkele malen de indruk om te moeten stoppen wegens helse pijn aan de lies, of toch iets wat daar in de buurt ligt, maar speelde echter dapper verder alsof er niets aan de hand was. De natuurelementen waren hem en zijn spel goedgezind en Hermie zag de bui die vannacht over het land trok al hangen. Waar Frank die miraculeuze krachten voor herstel vandaan haalt is alsnog een raadsel. Misschien is het een goed idee om vanaf nu ook reizen aan te bieden naar Lourdes ipv Bali .

Vandaag kwam ik zelf ook nog eens aan spelen toe, op terrein 7. In ’t begin van het tornooi kon je nog faken dat je er nog in zat, maar ondertussen weet heel ’t Hellegat dat de 7 en de 8 enkel beschikbaar zijn voor de losers die er al uit gekegeld zijn of de watjes die niet durfden mee te spelen, om welke reden dan ook. Ik heb al meerdere versies mogen aanhoren. De beste kwam van mijn buurman Johan L. die niet had ingeschreven omdat hij de zaterdag van de finales toch niet zou kunnen spelen. Zo ver denk ik al jaren niet meer vooruit.
Onze match trok toch wat kijklustigen. Dit kwam vooral omdat je in die hoek goed uit de wind zat , maar ze kregen waar voor hun geld. Jammer genoeg kwam ons duel abrupt aan zijn einde . Mijn maatje Deevid kwam zwaar ten val door een struikeling over het sleepnet en belandde in de omheining. Gekreun alom, schouder uit de kom, neus en tandvlees kapot. Delphine zag er zelfs beter uit na haar kamp tegen Katie. Gelukkig konden we rekenen op medische bijstand van Manu die de arm terug in de juiste positie kreeg.
Frank , de fluitspecialist was er ook als de kippen bij maar die diende gelukkig niet in actie te komen. Vrouwtje Isabel werd stante pede opgebeld en beloofde ons om haar ventje ne keer goed te soigneren. Veel moeten we ons daar niet bij voorstellen . Als ze hem proper in bed gekregen heeft zal het wel goed geweest zijn.
Er viel trouwens nog een gewonde te bespeuren. Toon, die zich niet had ingeschreven uit voorzorg voor een of andere blessure, kwam aandraven met een gehavende vinger.
Bord uit de kast genomen, laten vallen, snel willen opvangen, bord in scherven kapot tegen het aanrecht en snee van 3 cm in de vinger. Mannen en koken, het gaat zelden goed…
En zo duiken we de nacht in…

Voelie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *